شرکت پالایش کود

شرکت پالایش کود ارائه دهنده با کیفیت ترین کود های ارگانیک و گیاهی برای انواع گیاهان خانگی و گلخانه ای با ارسال سریع به تمام کشور

شرکت پالایش کود

شرکت پالایش کود ارائه دهنده با کیفیت ترین کود های ارگانیک و گیاهی برای انواع گیاهان خانگی و گلخانه ای با ارسال سریع به تمام کشور

شرکت پالایش کود ارائه دهنده با کیفیت ترین کود های ارگانیک و گیاهی برای انواع گیاهان خانگی و گلخانه ای با ارسال سریع به تمام کشور

۵ مطلب در بهمن ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰
اصلاح ژنتیک حشرات برای مقابله با آفات
مدت ها است که دانشمندان صنایع کود و سموم کشاورزی در تلاش برای پیدا کردن روشهای بیولوژیکی و سازگار و همسو  با محیط زیست جهت  مدیریت پروانه های پشت الماسی است که به ‌طور گسترده‌ ای در برابر حشره‌ کش ‌ها مقاوم هستند. در تلاش برای مقابله‌ با این پروانه ، اخیرا با روش مهندسی ژنتیک پروانه ‌هایی ایجاد کردند که با انتقال ژن ‌های کشنده به نسل بعد، جمعیت این آفت را کاهش می ‌دهند. که در آزمایشهای میدانی دانشگاه کرنل آمریکا عملکرد خوبی از خود نشان داده است. پژوهشگران امیدوار هستند این روش درنهایت بتواند برای حفاظت از محصولات کشاورزی و مبارزه با آفتی به ‌کار رود

تغییر ژنتیک حشرات برای کنترل آفات

پروانه ‌ی پشت الماسی  آسیب زیاد و جدی  به محصولات زراعی جنس براسیکا مانند بروکلی، کلم‌، کانولا و گل ‌کلم میزند. گونه های جدید پروانه ‌ی پشت الماسی به ‌منظور کنترل هدفمند این نوع آفت اصلاح شده است. طبق گزارشات اخیر، گونه  مهندسی شده رفتارهای میدانی مشابه‌ با پروانه ‌های پشت الماسی طبیعی دارد.

پروانه ‌ی پشت الماسی جدید با هدف کنترل گونه قبلی اصلاح شده که آفتی برای کشاورزی است. پس از رهاسازی نرهای این گونه ، پروانه‌ های ماده را پیدا و با آنها جفت گیری میکنند. اما ژن های محدود کننده‌  را به فرزندان خود انتقال می دهند و از بقای لاروهای ماده جلوگیری میکنند. با انتشار پایدار این حشرات، جمعیت آفات به ‌شیوه ‌ای هدفمند و پایدار از نظر زیست محیطی از بین می رود. پس از انتقال ژن ، جمعیت حشرات خود محدود کننده در چند نسل کاهش مییابند و این حشرات از محیط ناپدید میشوند.

آزمایشهای میدانی در ادامه‌ ی کار پیشین پژوهشگران در گلخانه انجام شده است که نشان ‌داد آزاد کردن پایدار گونه های  خود محدود کننده به‌ طور مؤثری جمعیت آفت را سرکوب و از توسعه ‌ی مقاومت به آفت کش نیز پیشگیری میکند.

در پژوهشهای که برای مدیریت حشرات از تکنیک حشرات عقیم استفاده شده است که در دهه ‌ی ۱۹۵۰ پایه گذاری شد و در کتاب « بهار خاموش» نوشته راشل کارسون به آن اشاره شده است. استفاده از مهندسی ژنتیک روشی کارآمدتر برای رسیدن به همین نتیجه است.

در مطالعه‌ ی میدانی ، از روش «علامت گذاری و آزادسازی و گرفتن مجدد» استفاده شده  که مدت ها است برای مطالعه‌ ی حرکت حشرات در مزارع استفاده می‌شود. برای علامت گذاری گونه ها از پودر فلورسنت و برای گرفتن حشرات نیز از تله ‌های فرمونی بهره برده شد و حشرات به‌ دام افتاده براساس رنگ پودر و مارکر ملکولی شناسایی میشدند که در حشرات مهندسی شده وجود داشت.

وقتی حشرات اصلاح شده در مزرعه رها شدند، رفتار حشرات نر حامل ژن خود محدود کنندگی از نظر عواملی مانند بقا و مسافت طی شده همانند گونه های طبیعی بود که برای کاربرد آینده در حفاظت از محصولات زراعی مهم است. در مطالعات آزمایشگاهی، حشرات تغییر یافته در رقابت برای جفت گیری با ماده ها مانند حشرات نر طبیعی بودند. همانطور که در مطالعات گلخانه ای خود نیز نشان داد، مدلهای ریاضی هم نیز نشان میدهد آزادسازی این گونه های تغییر یافته بدون نیاز به استفاده از حشره کش اضافی موجب کنترل جمعیت آفت می‌شود. این آزمایش نشان‌ دهنده‌ ی ظرفیت عظیم این فناوری هیجان انگیز به‌ عنوان روشی بسیار مؤثر برای مدیریت آفات است که میتواند به شیوه‌ های پایدار از نظر محیطی از محصولات زراعی محافظت کند.

 

منبع:
تغییر ژنتیک حشرات برای کنترل آفات

  • palayeshcood palayeshcood
  • ۰
  • ۰
کشت گیاهان در مریخ
مطمئنا سفر به مریخ یک قدم بزرگ برای بشر تلقی می شود ولی ایجاد شرایط زنگی و ادامه حیات از اهمیت ویژه ای برخوردار است. از زمانی که صحبت از مهاجرت به مریخ به میان آمد، دانشمندان زیادی در مراکز تحقیقاتی متعدد به انواع و اقسام آزمایش‌ها دست زدند تا بتوانند شرایط سکونت را مساعد کنند. زندگی بر روی مریخ برای بشر یک هدف آرمانی محسوب می شود و مطمئنا مشکلات عدیده ای در این راه وجود خواهد داشت یکی از این مشکلات تامین غذا است.

کشاورزی و کشت گیاهان در مریخ

مدتی است که  نشانه‌هایی از وجود منابع یخ‌زده آب در مناطقی بسیار دورتر از قطبین مریخ به گوش می رسد و ‌مدارگردهایی که دور این سیاره در حال چرخش بودند نشانه‌هایی از وجود گاز متان را در جو این سیاره مشاهده کردند که  نشان دهنده وجود فعالیت زمین‌شناسی یا حیاتی باشد. همین مساله باعث شد تا دانشمندان امیدوارانه به بحث تولید غذا بر روی این سیاره تمرکز کنند.

بنابراین استفاده از ربات هایی که توانایی تطبیق با شرایط محیطی را دارند از جمله ایده هایی است که در آزمایشگاه‌های تحقیقاتی جهان روی آنها کار می‌شود.

استفاده از مواد الکترونیکی که از نظر ظاهری و خاصیت شبیه به خاک رس عمل می کند که البته هزینه‌های زیادی نیز برای آنها صرف می‌شود. این مواد می‌توانند خود را بر اساس شرایط متغیر محیطی تغییر دهند و به ساختار دیگری برسانند.

زندگی در سیاره مریخ به استفاده از منابع قابل اطمینان انرژی بستگی دارد که خورشید یکی از اصلی‌ترین آنهاست. طراحی نسل جدیدی از صفحات خورشیدی با این قابلیت که در شرایط متغیر جوی همچنان کارایی خود را حفظ کنند یکی دیگر از برنامه های پیش رو است.

تحقیقات انجام شده نشان می دهد که برای انجام یک ماموریت 4 یا 5 ساله در مریخ به حدود 3 هزار کیلوگرم غذا برای هر مسافر نیاز است. این نوع مواد و بهره گرفتن از آنها در کنار سازه‌های رباتیک می‌تواند برگ برنده دوام آوردن بشر روی مریخ و مقابله با شرایط خاص آب و هوایی آن باشد.

پس نبود امکانات لازم برای رشد و پرورش گیاهان و تامین منابع غذایی و کود یکی از موانع پیش رو است ولی تمام احتمالات ممکن برای استفاده از یک احیا کننده زیستی مورد بررسی قرار گرفته تا امکان رشد گیاه در مریخ فراهم شود.

دانشمندان معتقدند که مشکل غذا در فضا به دست کاهو و گوجه فرنگی حل می شود،  در واقع  این دو سبزی گیاهانی هستند که به سرعت رشد کرده و فضای کمی اشغال می کنند. همچنین کاشت این گیاهان می تواند به تامین اکسیژن لازم برای تنفس فضانوردان کمک کند. تحقیقات ناسا نشان می دهد که در مجموع 10 گیاه هستند که برای کاشت و تبدیل شدن به سبزیجات فضایی باید آزمایش شوند.

این 10 گیاه عبارتند از:  اسفناج، هویج ، گوجه فرنگی ، فلفل، کاهو ، پیاز سبز،  توت فرنگی، سبزیجات معطر، کلم، کاسنی .

منبع :
آیا کشاورزی در مریخ میسر است

  • palayeshcood palayeshcood
  • ۰
  • ۰
تاریخچه قارچ گانودرما در جهان
قارچ "گانودرما لوسیدوم" از انواع قارچ‌های خوراکی یک ساله فوق‌العاده مقوی است که طی سال های طولانی در طب سنتی چین از آن برای درمان بیماری‌ها استفاده شده‌ است. در چین نمادی از سلامتی و طول عمر زندگی بوده و بیش از 3۰۰۰ سال است که برای درمان پزشکی استفاده می شود. این قارچ در قدیم  فقط برای امپراطوران و بزرگان استفاده می شد و در اختیار عموم مردم قرار نداشت. در چین باستان از گانودرما با عناوینی همچون “گیاه توانمندی معنوی” و “قارچ ده ساله” یاد می شود. این قارچ برای درمان ، ام اس، دیابت ، سرطان  و برای زیبایی و سلامت پوست و مو بسیار مفید است.
درمان دیابت با قارچ گانودرما
درمان دیابت با قارچ گانودرما
طبیعت این قارچ سرد و تر است و  حاوی بیش از ۴۰۰ ماده مغذی مختلف از جمله بتا گلوکان، پلی‌ساکارید ، پتاسیم، فسفر، کلسیم، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین D و ویتامین E می‌باشد. بهترین روش مصرف آن  به صورت دمنوش، هر روز صبح ناشتا می‌باشد.
با وجود اینکه قارچ گانودرما قابل مصرف است، اما بخاطر طعم تلخی که دارد بیشتر به صورت خشک شده، مورد استفاده می‌شود. میتوان از شیرین بیان برای رفع تلخی قارچ در دمنوش نیز استفاده کرد.
قارچ گانودرما برای سلامتی مفید است اما ممکن است مضراتی را نیز داشته باشد.  اگر با مصرف قارچ گانودرما دچار خشکی‌ دهان، سرگیجه، خارش، آبریزش بینی، سوء هاضمه و معده درد شدید مصرف آن را قطع کنید. اگر از دارو های کاهش فشار خون استفاده میکنید بهتر است در استفاده از این نوع قارچ احتیاط کنید و حتما با پزشک خود مشورت کنید.
قارچ گانودرما بیشتر بر روی چوب‌های پوسیده درختان جنگلی رشد می‌کند و نیاز چندانی به کود ندارد. این قارچ به دلیل خواص ضدعفونی کننده و ضدالتهابی که دارد برای پیشگیری و درمان آکنه و جوش صورت مفید است.
مطالعات اخیر نشان داده که ترکیبات موجود در این قارچ می‌تواند قند خون را در افراد مبتلا به دیابت را کاهش دهد .  این قارچ حاوی مواد فعالی است که سبب افزایش متابولیسم و افزایش سوخت و ساز بدن و به کاهش وزن کمک می‌کند. قارچ گانودرما به دلیل خواص ضد التهابی که دارد با افزایش اکسیژن‌ رسانی به مغز برای پیشگیری و درمان سردرد های میگرنی مفید می‌باشد
قارچ گانودرما به دلیل مقادیر بالای  آنتی اکسیدان‌ها (پلی ساکاریدها و پلی ترپنوئیدها) که دارد باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و با افزایش تعداد گلبول‌های سفید خون برای پیشگیری و درمان انواع سرطان مفید می‌باشد.
دوز مناسب از قارچ گانودرما بستگی به عوامل متعددی نظیر سن، سلامتی دارد. در حال حاضر اطلاعات علمی کافی برای تعیین دوز مناسب برای قارچ گانودرما وجود ندارد. ولی بهتر است قبل از مصرف با پزشک مشورت شود تا تداخل دارویی و حساسیت در بدن فرد مصرف کننده ایجاد نشود.

منبع:
طریقه مصرف قارچ گانودرما برای دیابت
  • palayeshcood palayeshcood
  • ۰
  • ۰
کدام خاک برای کشاورزی مناسب است چرا ؟
کاشت درختان و محصولات کشاورزی در روزهای پایانی فصل زمستان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و نکته بسیار مهم و اساسی برای کاشت درختان و محصولات زراعی توجه به نوع خاک و انتخاب خاک مناسب می باشد.
توجه کردن به شرایط اقلیمی منطقه یکی از عوامل بسیار تاثیر گذار در رشد گیاهان مخصوصا انواع درختان است. علاوه بر نوع اقلیم و شرایط آب و هوایی باید به نوع خاک منطقه کشت و کود مناسب توجه شود.مثلاً در مناطقی که خاک آن‌ها از نوع خاک‌های رسی و شنی است، باید از ترکیب این خاک‌ها به همراه آهک و کود حیوانی مناسب استفاده کرد.
 
خاک مناسب برای کشاورزی
 
خاک مناسب درخت سیب
درخت سیب از جمله درخت‌هایی است که در مناطقی با آب‌وهوای مرطوب رشد بهتری دارد. خاک مناسب برای رشد این درخت از ترکیب خاک رس به همراه شن است که برای بهتر کردن آن باید از مواد آلی و انواع کودهای دامی استفاده کرد. اگر خاکی که در آن درخت سیب کاشته می‌شود، ضعیف باشد، نه تنها رشد شاخه‌ها و برگ‌ها بسیار کم می‌شود بلکه ریزش میوه‌ها زیاد می‌شود و برگ درخت رو ب زردی می رود. همچنین ضعیف بودن خاک بر روی اندازه میوه درخت و میزان محصول قابل برداشت نیز بسیار تأثیر گذار است.
خاک مناسب درخت گلابی
خاک مناسب جهت کشت درخت گلابی خاکی است که میزان آهک آن زیاد است. این درخت در خاک‌های رسوبی رشد مناسبی دارد. هرچه قابلیت نفوذ آب و مواد معدنی در قشرهای زیرین خاکی که در آن درخت گلابی کاشته شده است، بیشتر باشد، کیفیت باربری درخت بالاتر و بهتر خواهد بود.
خاک مناسب درخت انگور
خاک مناسب برای کاشت درخت انگور، خاک‌های عمیق، سبک و حاصلخیز است. این درخت اگر در خاک‌های شنی کاشته شود، محصول بیشتری خواهد داشت.
خاک مناسب درخت مرکبات
زمین‌هایی که دارای خاک شنی – رسی و یا رسی- شنی هوموس دار هستند، مناسب‌ترین بستر برای کاشتن درختان مرکبات هستند. برای غنی‌تری کردن بستر  باید از انواع کودهای شیمیایی و یا کود سبز به همراه کود دامی استفاده کرد. توجه به شرایط اقلیمی و انتخاب ارقام مناسب با منطقه کشت از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
خاک مناسب درخت هلو
خاک مناسب برای کاشتن درخت هلو خاکی است که قابلیت نفوذ بالایی داشته باشد. نکته مهم برای کاشت درخت هلو این است که این درخت بهتر است در زمین‌ها و اراضی که خاک سبکی دارند کاشته شود.
خاک مناسب درخت زیتون
یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد درخت زیتون، توانایی رشد در خاک‌های ضعیف است. البته خاک‌هایی که درخت زیتون در آن کاشته می‌شود باید از نوع خاک‌های با قدرت نفوذ بالا باشد. افزودن میزان معینی از آهک به بستر درختان زیتون از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
 
منبع:
  • palayeshcood palayeshcood
  • ۰
  • ۰
اصول کشاورزی پایدار
EM (ای ام) یا Effective Microorganisms ، تولید ویتامین ها ، مواد معدنی ، اسیدهای امینه و طبیعی و آنتی اکسیدان ها در تماس میکروارگانیسم ها با مواد ارگانیک ایجاد می شود.
تکنولوژی EM در حدود 30 سال پیش در دانشگاه ریوکیوز در ژاپن کشف و به کمک سازمان EMRO به جهان معرفی گردید. هدف از انجام این تحقیقات پیدا کردن راهی برای کاهش استفاده از کود های شیمیایی است. که امروزه علاوه بر کشاورزه در عرصه های دیگر مانند دامداری ، زیست پالایی ، بهداشت و درمان ، مواد آرایشی ، پاکسازی محیط زیست و بازیافت و ... نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
در واقع این روش سازگار با محیط زیست است که در آن نه از دست ورزی ژنتیکی استفاده می شود نه مواد شیمیایی در تولید آن نقش دارد و همچنین نمی توان آن را در گروه های هورمونی و کودهای شیمیایی قرار داد. این روش شامل سه میکروارگانیسم مهم از جمله باکتریهای اسید لاکتیک ، باکتری های فتوسنتز کننده و مخمرها است.
تعریف کشاورزی پایدار چیست
باکتری های اسید لاکتیک :
سبب تخمیر مواد ارگانیک و تولید اسیدهای ارگانیک می شود و همچنین عوامل بیماری زا ( پاتوژن ها ) را از بین می برد. که در تهیه ماست و ترشیجات از آن استفاده می گردد.
باکتری های فتوسنتز کننده:
مهم ترین میکروارگانیسم در فناوری EM هستند و سبب ایجاد تعادل با دیگر میکرو ارگانیسم ها می شوند و امکان همکاری و هم زیستی را فراهم می کنند.
مخمرها:
مواد ارگانیک را تخمیر می کنند و دارای ویتامین ها و اسیدهای آمینه هستند. از آنها برای تهیه نان و ماءالشعیر استفاده می شود.
نقش میکروارگانیسم ها در طبیعت
میکرو ارگانیسم ها در همه جا حضور دارند و اگر به راحتی قابل مشاهده بودند مانند لایه ای سطح کره زمین را می پوشاندند. حتی در آتشفشان ها و لایه های یخ قطبی تا درون اقیانوس ها و کویر روی پوست و مو تمام موجودات زنده حضور دارند و سالیان زیادی است که در صنعت پزشکی و تولید خوراک در عرصه های گوناگون مورد استفاده قرار می گیرند.
EM جز میکرو ارگانیسم های احیا کننده محسوب می شود و به صورت مستقیم یا غیر مستقیم از فاسد شدن مواد جلوگیری می کند و سبب حیات و سلامتی جانداران و محیط زیست می گردد.
در واقع این فناوری سبب می شود که بقیه میکرو ارگانیسم ها از میکروارگانیسم های احیا کننده یا  EM پیروی کنند و در راستای سازندگی ، سر سبزی و کیفیت باروری خاک و زیست بوم نقش مهمی را ایفا کنند. تخمیر سبب جلوگیری از فساد در محیط شده و عوامل بیماری زا را کنترل و شرایط محیط های کشت را مناسب تر و محصولات با کیفیت بهتر تولید می گردد.
EM ترکیب ویژه ای است که با استفاده از روش های جدید 120 گونه مختلف از میکروارگانیسم ها را به صورت طبیعی و به دور از تغییرات ژنتیکی به صورت محلول در می اورد. این مواد سبب فعالیت و عملیات آنزیمی و بیو شیمیایی در گیاه شده و فرایند فتو سنتز و سوخت و ساز را بهبود می بخشد. همچنین غلظت بالایی از آنزیم ها، انواع اسیدهای ارگانیک بویژه آمینو اسیدها، ویتامین ها، هورمون های طبیعی، مواد پیش نیاز ساخت پروتئین ها، کربوهیدرات ها، اکسیدهای نوکلوئیک به میزان بسیار بالا بسرعت در دسترس بافت های گیاهی قرار می گیرد و موجب جوانه زنی، ریشه زایی، گلدهی و کیفیت محصولات می شود.
موارد مصرف کشاورزی
این محلول بعنوان یک مکمل غذایی ایده آل و ارگانیک برای بهبود رشد، کیفیت و اندازه محصولات در مصارف انواع مزارع، درختان و محصولات باغی، کشت های گلخانه ای، گل ها و گیاهان آپارتمانی ، باغ سبزیجات، و در کل همه محصولات کشاورزی مصرف می شود و به دلیل دارا بودن مواد بیواکتیو و آزادسازی عناصر ماکرو و میکرو به شکل متعادل تاثیر فوق العاده ای در افزایش برداشت محصول و همچنین طعم و مزه محصولات خواهد داشت و می تواند به هر دو روش محلول پاشی و آبیاری به بهترین شکل در تمام دوره رشد نباتات مورد استفاده قرار گیرد.
 
منبع:
  • palayeshcood palayeshcood